Betonboringen

Wij voeren standaardboringen uit door welfsels of predallen voor onder andere

  • Spotjes
  • Woningventilatie
  • Afvoer van sanitair
  • Waskokers

Spotboringen

Spotboringen voeren we uit van onder naar boven. Dit is nauwkeuriger waardoor de spotjes, indien nodig, op één lijn komen te staan.

Plafondboringen passen we ook toe wanneer we boven het te boren gat niet over voldoende ruimte beschikken.

Spotboringen - plafondboringen
Horizontale boringen

Horizontale boringen

Horizontale boringen door metselwerk (bv. voor een afzuigkap, de afvoer van een droogkast of een plat dak enz.) kunnen zelfs stofvrij uitgevoerd worden door middel van stofafzuiging tot een diameter van 182 mm.

Verschillende diameters

Gaten boren in betonnen wanden, keldermuren of secanswanden? Wij voerden reeds boringen uit tot een diepte van 1 meter en in verschillende diameters.

Onze bedrijfswagens zijn standaard uitgerust met boren tot 270 mm, grotere maten zijn beschikbaar in ons magazijn. Deze nemen we mee op aanvraag.

Boringen in verschillende diameters
Professionele diamantboor

Professioneel materiaal

Onze vakkundige betonboringen worden steeds uitgevoerd met een professionele diamantboor. Diamant is immers een extreem sterk materiaal, waardoor het door elke muur of plafond in steen of beton gaat. Voor elke situatie kiezen wij de meest geschikte diamantboor.

Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met een eigen watertank. Indien er op de werf geen water aanwezig zou zijn, is dit dus geen probleem.

Vraag nu een offerte aan!

Clauwers betonboringen is een activiteit binnen het bedrijf Willy Clauwers BVBA, Dorperheideweg 46, 3950 Kaulille